Disclaimer

Onderstaande gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van deze website.

Gebruik van informatie

Dirix Damage Facilities streeft ernaar juiste en actuele informatie weer te geven op deze website. Desalniettemin staan we niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. Bovendien kunnen er geen rechten ontleend worden aan de informatie op deze website.

E-mail

De veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig gegarandeerd worden. Door met Dirix Damage Facilities te communiceren zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging, gaat u akkoord met dit risico.

Hyperlinks

Deze website bevat hyperlinks naar websites van derden. Dirix Damage Facilities heeft geen invloed op deze websites en neemt geen verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid of inhoud ervan.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle tekst en afbeeldingen van Dirix Damage Facilities zijn beschermd door auteursrecht. Niets van de inhoud mag zonder toestemming gekopieerd of openbaar gemaakt worden. De publicaties op deze website zijn bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

Wijzigingen

Indien er zich wijzigingen voordoen aan deze disclaimer, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van Dirix Damage Facilities op deze pagina.