LICHTE & ZWARE
VRACHTWAGENS

Herstelling carrosserie

Wij beschikken over de juiste infrastructuur om alle schade aan lichte of zware vrachtwagens vlot en vakkundig te herstellen. U ziet uw vrachtwagen natuurlijk het liefst op de weg. Met efficiëntie en flexibiliteit langs onze kant krijgt u uw voertuig zo snel mogelijk terug.

Laadkleppen

De laadklep is uiteraard onmisbaar bij het laden en lossen van uw goederen. Wat u ook nodig hebt, wij onderhouden en herstellen alle soorten laadkleppen. Bovendien kunnen wij met tal van bedieningssystemen en optiemogelijkheden aan de slag. Zo bieden wij u een oplossing op maat.

Installatie

Ook bij de installatie van een nieuwe laadklep staan wij u graag bij. Wij zijn thuis in tal van mogelijkheden en bieden een oplossing naar wens. 

Herstelling

Wij garanderen u een optimale dienstverlening voor tal van merken. Onze kennis in mechanica, hydraulica en elektriciteit zetten we dan ook tot uw beschikking voor herstellingen en depannages van laadbruggen en laadkleppen. 

24/7 pechverhelping

Dringende levering en uw laadklep heeft het begeven? Geen nood! Via onze laadkleppenservice bieden wij 24/7 pechverhelping aan. Het enige dat u moet doen is bellen naar 078 15 10 78 en wij regelen de rest. 

Polyester opbouw

Schade aan polyester opbouw kan meestal duurzaam hersteld worden zonder al te veel panelen te vervangen.